Liity Seuraan!

Akateeminen karateseura Honbun harjoitukset ovat ensisijaisesti tarkoitettu Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle mutta mukaan voidaan ottaa muitakin opiskelijahenkisiä!

Treenipäivät ovat:

Lisäksi torstaisin Otaniemessä mustien vöiden treenit, lisätietoa Jyrkiltä!

Honbulaiset voivat myös käydä treenaamassa veloituksetta kaikissa muissa Suomen Koryu uchinadi -seuroissa. Näistä lähimmät ovat Kauniaisten karaten treenit

Korona-ajan muistutus: Muista ilmoittautua treeneihin!

We train on

On Tursdays special black belt trainings in Otaniemi, more info from Jyrki!

Treenisalit / Locations

Kaisaniemen ala-aste Puutarhakatu 1

Porthania Yliopistonkatu 3

Maksut

https://holvi.com/shop/karateseura-honbu/

Huomioithan, että tavalliset tapaturmavakuutukset eivät kata kamppailulajeja.  

Vakuutusturvaksi suosittelemme lämpimästi Suomen karateliiton lisenssiä ja vakuutusta.


Liity Sähköpostilistalle!

Tiedotus Honbussa tapahtuu pääasiassa sähköpostilistan kautta.  Liity sähköpostilistalle Google Groupsissa  

Jos liittyminen ei onnistu, ota yhteyttä hallitukseen.

Lista on tarkoitettu honbulaisten keskinäiseen yhteydenpitoon seuratoimintaan ja karateen liittyen. Listalaiset voivat lähettää postia listalle osoitteella honbu-posti [ät] honbu.fi

Whatsapp-ryhmät

Pikaisempaan viestintään löytyy myös whatsappista ryhmiä, pyydä kutsulinkki treeneissä!

Karaten peruskurssit / Basic courses

Kevään peruskurssi alkaa 29.1.2024

Alussa varusteiksi riittävät joustavat liikuntavaatteet. Lisäksi varvassandaalien tai muiden sisäkenkien käyttö siirryttäessä pukuhuoneesta saliin on suotavaa (budoperinteeseen kuuluu myös jalkojen pesu ennen harjoituksia). 

Harjoittelu Honbussa edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Yleisesti ottaen peruskurssilla eteneminen vaatii osallistumista kahteen harjoitukseen viikossa.

At the beginning, all you need are comfortable sports clothes. Additionally, it's recommended to wear indoor shoes like flip-flops or other indoor footwear when moving from the changing room to the training area (as it's a part of the martial arts tradition, and it's also a good practice to wash your feet before practice).

Training at Honbu requires a minimum age of 18 years. Generally, progressing in the basic course requires participating in two training sessions per week.

http://kiai101.blogspot.fi/

Kurssin sisältö

Peruskurssimme on pääkaupunkiseudun pisimpiä, edullisimpia ja ehdottomasti paras! Kurssilla käydään läpi karaten perustekniikkaa ja opetellaan soveltamaan niitä pariharjoitteissa. Harjoittelijalle luodaan vahva tekninen perusta, jonka avulla voi siirtyä harjoittelemaan uusia tekniikoita ja sovelluksia.

Tyypillisiä alkeiskurssilla opeteltavia asioita ovat mm.:

Lukukauden lopussa kurssi huipentuu vyökokeeseen, jossa mitataan kurssilaisten taitoja ja ehkä hiukan hermojen hallintaakin. Vyökokeessa testataan opittuja asioita ja saadaan palautetta omasta suorituksesta. Vyökoe on siis myös oppimistilaisuus. Vyökokeessa kysytään vyökoevaatimusten mukaisia tekniikoita, mutta myös muuta kurssilla opittua sekä ennen kaikkea karate-spirittiä!