Liity Seuraan!

Akateeminen karateseura Honbun harjoitukset ovat ensisijaisesti tarkoitettu Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle mutta mukaan voidaan ottaa muitakin opiskelijahenkisiä!

Treenipäivät ovat:

Lisäksi torstaisin Otaniemessä mustien vöiden treenit, lisätietoa Jyrkiltä!

Honbulaiset voivat myös käydä treenaamassa veloituksetta kaikissa muissa Suomen Koryu uchinadi -seuroissa. Näistä lähimmät ovat Kauniaisten karaten treenit

Korona-ajan muistutus: Muista ilmoittautua treeneihin!

We train on

On Tursdays special black belt trainings in Otaniemi, more info from Jyrki!

Kaisaniemen ala-aste Puutarhakatu 1

Porthania Yliopistonkatu 3

Syksyn peruskurssi alkaa 11.9.2023 

Mukaan kurssille pääsee ilmestymällä treeneihin, mutta ilmoittautumalla varmistat paikkasi kurssilla.

Alussa varusteiksi riittävät joustavat liikuntavaatteet. Lisäksi varvassandaalien tai muiden sisäkenkien käyttö siirryttäessä pukuhuoneesta saliin on suotavaa (budoperinteeseen kuuluu myös jalkojen pesu ennen harjoituksia). 

Harjoittelu Honbussa edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Yleisesti ottaen peruskurssilla eteneminen vaatii osallistumista kahteen harjoitukseen viikossa.

You can join the course by simply showing up to the training sessions, but registering ensures your spot in the course.

At the beginning, all you need are comfortable sports clothes. Additionally, it's recommended to wear indoor shoes like flip-flops or other indoor footwear when moving from the changing room to the training area (as it's a part of the martial arts tradition, and it's also a good practice to wash your feet before practice).

Training at Honbu requires a minimum age of 18 years. Generally, progressing in the basic course requires participating in two training sessions per week.

Maksut

Peruskurssin hinta on 50€ joka vastaa syyskauden treenimaksua. Vyökokeeseen osallistuminen edellyttää gi:n eli karatepuvun hankkimista. Suoritettuasi vyökokeen voit jatkaa Honbussa maksamalla jäsenmaksun ja keväällä treenimaksun.

Honbun treeni- ja jäsenmaksut maksetaan Holvi-verkkokaupassa.  Yhteensä vuodessa maksuja on 150€:
jäsenmaksu (50) + syys (50) - ja kevätkauden (50) treenimaksut.

(HUOM! Vihreästä vyöstä ylöspäin maksetaan myös 10€ IRKRS-jäsenmaksu)

https://holvi.com/shop/karateseura-honbu/

Mikäli jäsenmaksu tuottaa ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä hallitukseen ja etsitään yhdessä sopiva ratkaisu. 

Vyökokeissa peritään lisäksi pieni osallistumismaksu. IRKRS-jäsenyys on pakollinen vyökokeisiin osallistuville vihreästä vyöstä alkaen.

Vakuutusturvaksi suosittelemme lämpimästi

Suomen karateliiton lisenssiä ja vakuutusta.

Huomioithan, että tavalliset tapaturmavakuutukset eivät kata kamppailulajeja.  

http://kiai101.blogspot.fi/

Kurssin sisältö

Peruskurssimme on pääkaupunkiseudun pisimpiä, edullisimpia ja ehdottomasti paras! Kurssilla käydään läpi karaten perustekniikkaa ja opetellaan soveltamaan niitä pariharjoitteissa. Harjoittelijalle luodaan vahva tekninen perusta, jonka avulla voi siirtyä harjoittelemaan uusia tekniikoita ja sovelluksia.

Tyypillisiä alkeiskurssilla opeteltavia asioita ovat mm.:

Lukukauden lopussa kurssi huipentuu vyökokeeseen, jossa mitataan kurssilaisten taitoja ja ehkä hiukan hermojen hallintaakin. Vyökokeessa testataan opittuja asioita ja saadaan palautetta omasta suorituksesta. Vyökoe on siis myös oppimistilaisuus. Vyökokeessa kysytään vyökoevaatimusten mukaisia tekniikoita, mutta myös muuta kurssilla opittua sekä ennen kaikkea karate-spirittiä!

Liity Sähköpostilistalle!

Tiedotus Honbussa tapahtuu pääasiassa sähköpostilistan kautta. Listalle on helppo liittyä. Jos sinulla on Google-tili, voit käyttää oheista lomaketta:

Voit myös toimia näin: Lähetä sähköposti osoitteeseen 

majordomo[ät]helsinki.fi

Otsikkoa ei tarvita mutta viestin tekstiksi tulee kirjoittaa: 

subscribe honbu-posti oma.osoite[ät]helsinki.fi. 

Listalta poistutaan lähettämällä samaan osoitteeseen viesti

unsubscribe honbu-posti oma.osoite[ät]helsinki.fi.

Jos liittyminen ei onnistu, ota yhteyttä hallituksen listamestariin.

Lista on tarkoitettu honbulaisten keskinäiseen yhteydenpitoon seuratoimintaan ja karateen liittyen. Listalaiset voivat lähettää postia listalle osoitteella honbu-posti[ät]helsinki.fi