Ajankohtaista / News

2023

Honbun pikkujoulut 9.12. / Little pikkujoulu party on Saturday December 9th!

Pikkujoulut tulee - oletko valmis? Tuntuuko ettei ole mitään tyylikästä garmenttia pistää päälle? Ei hätää, Honbun teepaitoja ja huppareita on vielä muutamia jäljellä ja ne on ALENNUKESSA! Ole siis nopea ja siirry ostoksille!


Laita HoHoHonbu -koodi Holviin niin saat -30% paidoista, huppareista ja kasseista  https://holvi.com/shop/karateseura-honbu/section/tuotteet/


Osta Holvista ja ostoksesi saat perjantai-, maanantai- tai pikkujoulutreeneissä!

Last chance to get stylish pikkujoulu gear!

Now with whopping -30% discount with code HoHoHonbu. Be quick! Be merry! Be cool! Be like Honbu fashion elves!


Henrin SSBDS - Special Saturday Birthday Symposium Porthaniassa lauantaina 11.11.2023 klo 14:30

Saturday Spesiaali is here! Armoitetun pääohjaajamme Tohtori Henri Aution (3.dan) syntymäpäivien kunniaksi lauantaisessio Porthaniassa. ”Luvassa on kaikki karateoivallukset vuosien varrelta: Kehon jouset, raamin rakentaminen ja hyödyntäminen, miten hikiteä käytetään, miten lapa toimii ym.”
Tervetuloa kaikki Honbulaiset kaikkine vyöarvoineen, myös peruskurssilaiset ovat tervetulleita!

-–
”Hi all, I will turn forty and would like to celebrate with all you honbuans. I am hosting a special saturday karate session on 11.11. 14:30 at Porthania.
Or an SSBDS, which stands for special saturday birthday symposium!
”Everything I know about esoteric reality-based karate”
Warmly welcome regardless of your grade and age :)

Henri”

Uusi hallitus valittu! / New board is ready to roll!

Honbun sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 27.9.2023. Viime vuosi meni olosuhteisiin ja resursseihin nähden hyvin, vaikka miinukselle mentiinkin taloudellisesti on usko tulevaan kauteen parempi. Uuden uljaan kauden hallitukseen valittiin Riikka, Jyrki, Helmi, Aarni, Vesa, Pamela ja Juho. (uusissa hallituslaisissa on myös upeaa taiteellista potentiaalia, ks kuva)

Vuosikokouksessa puhuttiin myös tatamien hankinnasta, KU-yhteyksien lämpimänä pitämisestä, peruskursseista ja siitä miten kaikille Honbun vyöarvoille saadaan mielekkäitä ja kiinnostavia treenejä. Jos sinulla on kysyttävää, ideoita tai muuten vain haluat puhua honbua, ota yhteyttä hallitukseen (hallitus ät honbu.fi) tai keneen hyvänsä meistä treeneissä. 

Honbu had its yearly meeting on 27th Sep 2023. Despite some financial hiccups last year, things are looking up. We've got a fantastic new board, and they're not just great leaders but also artistic talents! 🎨 We chatted about getting new mats, keeping those KU connections warm, and making cool workouts for everyone. Got ideas or just wanna chat Honbu? Hit us up at hallitus@honbu.fi or catch us at practice!" 😄🥋🎉

Tervetuloa Honbun sääntömääräiseen vuosikokoukseen keskiviikon 27.9. treenien jälkeen! 

Kokouksessa käydään läpi viime kauden toimintakertomus ja esitellään uuden uljaan kauden toimintasuunnitelma, päätetään jäsenmaksuista ja valitaan uusi hallitus.

Aika ja paikka:
Keskiviikona, 27. Syyskuuta, 2023 21:00
Sori Taproom Vuorikatu 16, 00100 Helsinki, Finland

Hallitukseen on jo ennalta houkuteltu mukaan uusia jäseniä ja varajäseniä (tavoite 4+2) - ja jos sinua kiinnostaa tulla mukaan niin laita viestiä tai nykäise hihasta treeneissä! Honbun hallituksen “nakit” ovat melko selkeitä ja vuosien varrella hioutuneita eli haastavimpia hommia lie pikkujoulujen järjestäminen…

Vuosikokoukseen osallistuvat saattavat myös saada viipaleen Sorin erinomaista pitsaa. Sitä varten olisi mahtavaa jos voit IN/OUTtaa Nimenhuudossa eli https://honbu.nimenhuuto.com/events/17736695.

Tervetuloa vuosikokoukseen (ja Honbun toimintaan)!

Väistyvä hallitus,
Noora, Linda, Riikka, Jyrki ja Vesa

Invitation: Honbu's annual meeting 27th September 2022 Sori Tap room

Welcome to Honbu's annual meeting on Wednesday September 28 after the training!  At the meeting, the activity report of the last season will be reviewed and the action plan for the new bold season will be presented, membership fees will be decided and a new board will be elected.

Time and place:
Wednesday, September 27, 9pm
Sori Taproom, Vuorikatu 16

New members and alternate members are welcome to join the board (goal 4+2) and those attending the annual meeting may also get a slice of Sori's excellent pizza (for that, it would be good to know if you're coming, so IN/OUT your attendance at https://honbu.nimenhuuto.com/events/17736695)

Welcome to the annual meeting (and Honbu's activities)!

The receding government,
Noora, Linda, Riikka, Jyrki and Vesa
Uusi peruskurssi aloittaa 11.9!  / New basic course starts on September 11th!

Tervetuloa aloittamaan karate – treenit maanantaisin Porthaniassa ja keskiviikkoisin Kaisaniemessä:


Tee näin:

1) Liity sähköpostilistalle (tällä lomakkeella )

2) Rekisteröidy Nimenhuutoon (honbu.nimenhuuto.com: merkkaa itsesi "IN")

3) Tule treeneihin 11. syyskuuta! (Tarkemmat tiedot täältä )

+ 4) Maksa kurssimaksu 50€ (DL syyskuun lopulla, lisätietoa myöhemmin)

1-2-3's to the basic course: 

1) Sign up to email group (Google form here )

2) Register to Nimenhuuto (First training:honbu.nimenhuuto.com )

3) Come to the training on Tue 11th September! (Location info here )

+ 4) Pay the course fee 50€ (DL end of September, more info later)

Kausi alkaa ke 30.8.!  / Back to karate, baby!

Karaterytmi MA-KE-PE jatkuu sitten ma 4.9. lähtien:


HUOM! Ensimmäinen special treat jo heti perjantaina 8.9. Ante Brännbackan johdolla, avoin kaikille honbulaisille – erityisesti ohjaajat sinne (ohjaajapalaveri sen jälkeen)

Tulossa myös lauantaiekstrat! Saturday specials coming soon!

Dear all, Please join us for The Honbu Spring Break Special Saturday Seminar (HSBSSS) on 22.4. in Genbu-Kai dojo

> Genbu-kai, Suvilahdenkatu 10 A, 00580 Helsinki.

Honbuan General Karate - The Truth About Honest Kicking and Punching

This is especially for you, and almost a must for anyone aiming to graduate a belt in May. 

Equipment: karate-gi, all guards, including both big and small gloves (if you have). 

IMPORTANT: Reserve your spot through Nimenhuuto https://honbu.nimenhuuto.com/events/17082775

Bonus: I am considering to give Jyrki one last go with the whiteboard. But I am afraid to confirm this because it may scare participants. 

Henri 

Uusi vuosi, uusi treenirytmi!  / New year, new karate rhythm!

Treenien aikataulutus muuttuu parempaan suuntaan vuoden alusta alkaen: treenaamme keväällä ma-ke-pe. Treeniajat alkaen 1.1.2023:

Our Tuesday training is now on Monday – making your karate rhythm even better: Mon-Wed-Fri! See you in the training!

Lisäksi lauantaiekstrat! Saturday specials for more in-depth techniques!

Paikka: Genbu-kai, Suvilahdenkatu 10 A, 00580 Helsinki.

2022

Ei treenejä Itsenäisyyspäivänä + muita joulukuun treenimuutoksia! / No training 6.12. Finnish Independence Day + Other December training day changes

Oi Honbu katso:

Itsenäisyyspäivän, joulujuhlien ja muiden erikoisuuksien vuoksi osa treeneistä on peruttu ja muutamia spesiaalipäiviäkin on - eli päivittäkää kalenterinne:


TULEVAT TREENIPÄIVÄT / YOUR KARATE DAYS:

Lisää joulun ja välipäivien treeneistä myöhemmin, mutta tässä joulukuun perutut treenit (treenisalien muun käytön tai kiinni olemisen vuoksi)

MORE INFO about the training day over holidays, but these days are cancelled for sure:

Love,

Honbu team

Nimenhuuto IN / OUT


Jäsenmaksua ja treenimaksua tiskiin  / Time to pay membership fees

Vuosikokous vahvisti että Honbun jäsenmaksut säilyvät ennallaan 50+50+50+10 mallilla, eli 

Honbu shop

Uusi hallitus valittu! / New board is ready to roll!

Honbun sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 28.9.2022. Viime vuosi meni olosuhteisiin ja resursseihin nähden hyvin, varovaisesta alijäämäisestä budjetista huolimatta miinukselle mentiin vain reilu sata euroa. Uuden uljaan kauden hallitukseen valittiin Noora, Linda, Riikka, Jy*ki (henkilöllisyys salattu viattomien valheiden vuoksi), Vesa ja Oss(!)i. 

Vuosikokouksessa puhuttiin myös tatamien hankinnasta, KU-yhteyksien lämpimänä pitämisestä, peruskursseista ja siitä miten kaikille Honbun vyöarvoille saadaan mielekkäitä ja kiinnostavia treenejä. Jos sinulla on kysyttävää, ideoita tai muuten vain haluat puhua honbua, ota yhteyttä hallitukseen (hallitus ät honbu.fi) tai keneen hyvänsä meistä treeneissä. 

The Board of Honbu is documenting all meetings and decisions and this year the goal is to share them also on our website. Due to limited resources, all documents are in Finnish but all members are free to ask questions and give their input on the content of Honbu's practices. 


Kutsu: Honbun sääntömääräinen vuosikokous

Tervetuloa Honbun sääntömääräiseen vuosikokoukseen keskiviikon 28.9. treenien jälkeen! Kokouksessa käydään läpi viime kauden toimintakertomus ja esitellään uuden uljaan kauden toimintasuunnitelma, päätetään jäsenmaksuista ja valitaan uusi hallitus.


Aika ja paikka:

Keskiviikona, 28. Syyskuuta, 2022 21:00

Sori Taproom, Vuorikatu 16


Hallitukseen toivotaan mukaan uusia jäseniä ja varajäseniä (tavoite 4+2) - kaikille hallitukseen tuleville Honbu tarjoaa vuosikokouksessa virvokkeen! 


Vuosikokoukseen osallistuvat saattavat myös saada viipaleen Sorin erinomaista pitsaa: onko se ”Hallituskriisi” (Fior di latte Mozzarella, Burrata Mozzarella, cherry tomatoes & sunflower seed pesto with lemon.) vai ”I Got Lost On The Way To Honbu eikun siis Honolulu” (Fior di latte Mozzarella, Iberico Chorizo, fresh sliced pineapple, jalapeno & Chipotle cream.) - siitä päätätte te.


Tervetuloa vuosikokoukseen (ja Honbun toimintaan)!


XO

Väistyvä hallitus,

Noora, Linda, Riikka ja Vesa

Invitation: Honbu's annual meeting

Welcome to Honbu's annual meeting on Wednesday September 28 after the training!  At the meeting, the activity report of the last season will be reviewed and the action plan for the new bold season will be presented, membership fees will be decided and a new board will be elected.


 Time and place:

 Wednesday, September 28 , 2022 21:00

 Sori Taproom, Vuorikatu 16


New members and alternate members are welcome to join the board (goal 4+2) - Honbu will offer refreshments to all those joining the board at the annual meeting!


Those attending the annual meeting may also get a slice of Sori's excellent pizza: whether it's "Government crisis" (Fior di latte Mozzarella, Burrata Mozzarella, cherry tomatoes & sunflower seed pesto with lemon.) or "I Got Lost On The Way To Honbu… Honolulu" (Fior  di latte Mozzarella, Iberico Chorizo, fresh sliced ​​pineapple, jalapeno & Chipotle cream.) - you decide.


Welcome to the annual meeting (and Honbu's activities)!


 XO

 The receding government,

 Noora, Linda, Riikka and Vesa

Syksyn peruskurssi alkaa! |  Basic course begins!

Syksyllä aloitamme taas uuden peruskurssin, treenit tiistaisin ja keskiviikkoisin Kaisaniemessä. Tervetuloa treenaamaan!

1) Liity sähköpostilistalle (tällä lomakkeella )
2) Rekisteröidy Nimenhuutoon (honbu.nimenhuuto.com: merkkaa itsesi "IN")
3) Tule treeneihin 13. syyskuuta! (Tarkemmat tiedot täältä )
+ 4) Maksa kurssimaksu (DL syyskuun lopulla, lisätietoa myöhemmin)

1-2-3's to get in to the course:

1) Sign up to email group (Google form here )
2) Register to Nimenhuuto (First training: honbu.nimenhuuto.com )
3) Come to the training on Tue 13th September! (Location info here )
+ 4) Pay the course fee (DL end of September, more info later)

UPDATE: the course has started, the next basic course again next year!

Kausi alkaa pe 26.8.2022! / Back to karate training, baby!

Kesälomailu alkaa olla ohi (nyyhk) mutta (jee) sehän tarkoittaa että Honbun treenit palaavat taas säännöllisinä ja hikisinä kalentereihimme. Tänä vuonna tiistain ja keskiviikon treenit alkavat tasaisen varmasti klo 19 ja paikka on tuttu Kaisaniemen ala-asteen sali. Perjantaisin jatketaan Kluuvin K4:ssa 18:45 kuten ennenkin. KU-sisältöihin saamme uutta virtaa ja näkökulmaa uudistetun Kihon konseptin 2.0 -version myötä - kannattaa siis tulla heti perjantaina 26.8. ensimaistiaisille. Jos karatessa on tullut taukoa tai mietityttää muistaako kesän jälkeen mitään niin nyt on hyvä hetki palata!

HUOM! Tulossa on myös neljän viikon välein lauantaitreenit joiden teemoista ja sisällöstä tiedotetaan myöhemmin. Sen konseptin nimi on tällä hetkellä "Kata&Kalja"... pistäkää kalentereihinne alustavasti päivämäärät 17.9. / 15.10. / 12.11. / 10.12.2022. Nämä Henrin spesiaalilauantait aloittavat aina uuden neljän viikon jakson treeneissä!

Ohjaajat aloittavat kauden suunnittelun tällä viikolla, ja viikon päästä perjantaista 26.8. alkaen aloitamme palaamisen normaaliin karaterytmiin. Tervetuloa!


After a nice hot summer, what would be better than getting even more sweaty with your karate buddies!? On Tuesdays and Wednesdays we start at 7pm at the same Kaisaniemi elementary school location as last year and on Fridays we train at the familiar Kluuvi Unisport K4 hall at 6:45pm. We will all be learning a more streamlined Kihon Concept 2.0 by Ante Brännbacka, what a perfect opportunity to return to the dojo!

There will also be special Saturday trainings with Henri which start a three or four week theme, more info later. Our name for this concept is something like "Bunkai&Beer" in case anyone would like to get a refreshment after the training... Anyway, save these dates to your calendar now:  September 7th / October 15. / November 12. / December 10.

The instructors' planning begins this week, and next week's Friday 26th August we get to our regular karate training rhythm.

So see you in the trainings! Nähdään treeneissä! Yay!

Kesätreenit Eltsussa keskiviikkoisin / Summer training in Eläintarha park on Wednesdays!

Treenit keskiviikkoisin klo 18:00 Eläintarhan kentällä, pituushyppypaikan vieressä! Näköetäisyydellä on skeittipuisto, jos tulet Nordenskjöldin kadun puolelta.

Vaatetus: mukava urheiluasu (ei siis gi koska ruoho...), lenkkarit ja suojat (hammas- ja alasuojat, lisäksi isot ja pienet hanskat ja jalkasuojat paitsi jos vetäjä sanoo toisin...)


In summer Wednesdays Honbu is training on grass in Eläintarha sports park – oh wait it's called ELÄINTARHA ATHLETIC FIELD, fitting eh! No gi, just sports clothes and -shoes, normal protection and gear otherwise!


Eläintarhan urheilukenttä Vauhtitie 6, 00250 Helsinki (the closest Google Maps linked location is the public toilet near the skate park "Micropolis" https://goo.gl/maps/6MDLSUoh2W463NEfA 

Kaisaniemessä uusi vaksi; soita summeria päästäksesi sisään / New doorman at Kaisaniemi; press the buzzer to get in

HUOM! Jos ovi on lukossa saapuessasi keskiviikkoisin Kaisaniemeen treenaamaan, rämpytä summeria jossa lukee VAHTIMESTARI (löytyy molempien ovien lähistöltä), ja kys. henkilö tulee avaamaan oven.

NB! If the door is locked when you arrive at Kaisaniemi on Wednesdays, press the buzzer that says VAHTIMESTARI (you can find those next to both of the doors) and the doorman will let you in.

Seuraava vyökoe on 5.4.2022!
Next belt exam is on April 5th!

Ohhoh, nythän on jo maaliskuu! Kuukauden päästä ti 5.4. Jyrki pitää keltaisen vyön kokeen sekä samalla keltaisen natsakokeen (1. tai 2. natsa sen mukaan mitä sovitaan). Jos vihreävöiset ovat edenneet, niin heidänkin natsatilanteensa voidaan silloin tarkistaa.

Valko-kelta-vihreät siis tsemppiä! Omat ohjaajat kokoavat huhtikuun alussa nimilistan suorittajista Jyrkille. Korona-ajan joustavuus voi vaikuttaa siihen että kokeessa saatetaan kysyä vähemmän asioita kuin mitä virallisissa papereissa lukee, mutta laatutasosta ei tingitä.

IN "ENGLISH" Ohhoh, it's March! In a month (Tue 5.4.) Jyrki holds the yellow belt test and at the same time the yellow stripes test (1st or 2nd stripes, as agreed). If the Greens have progressed, then their stripe situation can then be checked.

White-yellow-green belts train away! At the beginning of April, your own instructor will compile a list of graduates for Jyrki. You can do it!


Ohjaajatreenit 4.3.2022 / Friday training exception: instructors seminar March 4th 2022

Perjantaina 4.3 Kluuvin sali on poikkeuksellisesti varattu ohjaajien seminaaria varten, höh! Tämän seminaarin tarkoituksena on kuitenkin taata honbulaisille vieläkin taidokkaampaa opetusta ja entistä parempia treenejä, jessss! 

Eli pe 4.3 EI TREENEJÄ! 

Seuraavalla viikolla perjantaisparrailut ja hikoilut ovat jälleen avoimia kaikille keltaisesta mustaan vyöhön. Nähdään siis silloin! 

Treenailemisiin ja hikoilemisiin,
Honbun ohjaajat


In english 

NB! 4.3 Friday training is exceptionally booked for an instructor-only seminar, boooo! However, this seminar enables instructors to provide even better trainings for honbukas, yasssss! 

So Friday 4.3 NO TRAINING! 

But don't worry, from next week onward everyone from yellow to black belt is again welcome to spar and sweat on Friday. See you then! 

Trainingly and sweatingly,
instructors of Honbu

Honbun hallituksen hellou! Pieniä päivityksiä / Small updates and big hello from the Honbu board (March 2022)

Honbun kotisivut muuttivat Honbun oman Google for Non-profits kotiin ja alamme päivitellä sisältöä aina oman ehtimisen mukaan. Isoimpia tavoitteita on saada hallituksen muistiot ja muut honbulaisia kiinnostavat asiat näkyviin myös tänne internettiin. Sivuilta löytyy nyt myös palautelomake jonka kautta voi anonyymisti tai nimellä lähettää huomoita yhdenvertaisuudesta, treeneistä tai toiminnasta yleensä.

We are updating Honbu website and developing communication and sharing of interesting Honbu-related news. Also a new contact form is available for giving feedback on equality, training practices or any (Honbu-related) suggestion you wish to share.

Yhdenvertaisuus-, treeniturvallisuus ja palautelomake / Give feedback about equality, training safety or other!

Yhdenvertaisuus Honbussa jokaisen tulee tuntea itsensä hyväksytyksi ja ilmapiirin turvalliseksi riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnollisesta tai uskonnottomasta ryhmästä, kielestä, etnisestä taustasta, poliittisesta näkökannasta tai muusta henkilökohtaisesta syystä. 

Treeniturvallisuus Karate on kontaktilaji ja harjoitukset hyvin fyysisiä ja lähietäisyydellä jopa intiimejä. Tarkoitus on kuitenkin, että kaikilla on niissä mukava ja turvallinen olo.

Tiedottaminen / Communication

Kehitysideasi Honbun ohjaajat, hallitus ja muut aktiivit toimivat vapaaehtoisina eli täysin ilmaiseksi seuramme hyväksi. Haluaisitko lähettää terveisiä näille mahtaville ihmisille tai tulla mukaan toimintaan? Tai jos haluat antaa kehitysideasi muuten vain, sana on vapaa!

-

Equality In Honbu everyone should feel that the atmosphere is comfortable regardless of ones sexual orientation, religious, atheistic or other values, language group, ethnic minority, political views, or any other qualities regarding the person.

Training safety The nature of karate as a contact sport means it can get very physical and even somewhat intimate (i.e. when wrestling) - but it should never make you uncomfortable or afraid of your partner or instructor.

Tell us your ideas  Honbu’s instructors and the whole club is run by volunteers. Would you like to be part of making things happen? Or send some love to our lovely instructors and hard working volunteers? Or if you have suggestions how to improve the club, please tell here!

Treenit jatkuvat taas viikolla 6! / Back to normal trainings from Feb 8th 2022 on!

Jee! Rajoitukset poistuvat ja harjoitukset alkavat vähitellen. Honbun treenit käynnistyvät viikolla 6 eli tiistaina 8.2.2022 Krunikan yläasteella. Muista noudattaa terveysturvallisuusohjeita (lue lisää: Honbun koronaohjeistus).

The training ban is over and you can come and have some sweet karate time! (remembering the safety instructions of course)


Uutisia menneisyydestä / Old news:

Kesätreenit starttaavat! — May 13, 2020 8:41:55 AM

Treenit on peruttu, mutta Honbun katahaaste on täällä! — Mar 16, 2020 3:59:13 PM

Honbun hallitus kaudelle 2018-2019 on valittu - Muutoksen tuulet puhaltavat — Oct 1, 2018 11:43:51 AM

Honbun hallitus 2017-2018 valittu - Aura jatkaa puheenjohtajana — Sep 7, 2017 7:38:47 PM

Vuoden 2017 palkinnot jaettu! Honbun henki: Julia Kylmälä & Karate kid: Maija Butters — May 22, 2017 1:13:17 PM

Karatemaailman rocktähden leiri on yhdistelmä kamppailutaitoa ja stand-up-komediaa — May 22, 2017 1:00:03 PM

Kesätreeniajat lyöty lukkoon! — May 13, 2017 10:39:25 AM

Vuosikokous valitsi uuden hallituksen ja päätti jäsenmaksuista — Sep 1, 2016 4:55:53 PM

14 kamppailulajin kokeiluilta 6.9. - Budosyyskuussa treenaat ilmaiseksi — Sep 1, 2016 4:52:18 PM

Peruskurssi alkaa 12.9. / Basic course starts 12.9. — Jul 13, 2016 12:18:32 PM

Kesätreenit 2016 — May 3, 2016 11:45:25 AM

Suomen Koryu Uchinadin vuoden päätapahtuma lähestyy! — Mar 11, 2016 7:24:44 PM

Loppukevään 2016 treenikalenteri — Mar 11, 2016 7:15:59 PM

Loppusyksyn 2015 ja alkuvuoden 2016 treenit — Nov 10, 2015 7:42:52 PM

Jasse Junkkarin catch-painileiri - katso kuvat! — Oct 17, 2015 5:30:57 PM

Honbulle valittiin uusi hallitus vuosikokouksessa 24.9. — Sep 25, 2015 8:15:58 AM

Peruskurssi alkaa maanantaina 14.9.  klo 19 — Sep 8, 2015 1:27:02 PM

Budosyyskuu kerää Unisportin kamppailulajit yhteen — Aug 18, 2015 7:05:42 AM

Kesätreenit tiistaisin ja torstaisin 1.6.-30.8.2015 — May 17, 2015 1:36:25 PM

Koryu Uchinadi -kesäleiri oli taas aivan huippu! — May 17, 2015 1:29:53 PM

Budopikkujoulut vol 2 — Dec 4, 2014 8:37:42 PM

KU-ohjaajat kokoontuivat — Nov 8, 2014 8:34:33 AM

Honbun 35-vuotisjuhlat suurmenestys — Nov 1, 2014 10:01:00 PM

Syksyn 2014 peruskurssi käynnistyi - basic course begins! — Sep 16, 2014 3:20:08 PM

Honbu täyttää 35 vuotta, ilmoittaudu mukaan vuosijuhlaan! — Sep 11, 2014 1:01:35 PM

Miksi valita Koryu Uchinadi? — Nov 6, 2013 2:34:46 PM

SYKSYN 2013 ALKEISKURSSI KÄYNNISTYY 16.9. / Beginner's course starts on 16.9. — Nov 6, 2013 2:33:27 PM