Huom! Koronarajoitukset sulkivat salit! NOTE! No Trainings due to COvid!

seuraava peruskurssi alkaa* ??/2022 (Ilmoitamme)

Intensiivinen kurssi kestää reilut 6 viikkoa ja päättyy keltaisen vyön kokeeseen. Nyt on mahdollisuus oppia tehokkaasti kehonkäyttöä, karaten perusteita ja kokea liikunnan iloa mukavassa seurassa.

*Seuraamme koronaohjeistuksia & viestimme muutoksista Facebookin, Instagramin, sähköpostilistojen ja näiden kotisivujen kautta. Huomaathan että koronapassi on pakollinen!

NEW intesive BASIC COURSE begins soon!* (sign up to get notified!)

Sign up to the mailing list to get more instructions on how to start your year with good karate spirit and marvellous company. We guarantee sweat, core techniques and some happy sparring!

*We follow official Finnish COVID-19 safety instructions and will notify on any changes on Facebook, on Instagram, via the mailing lists and here. This year all our training sessions have a mandatory vaccination pass and registration as well as participant limit, so be sure to reserve your spot!

Opiskelijakaratea hyvässä seurassa!

Karateseura Honbu on karateseura, johon ovat tervetulleita harjoittelemaan kaikki karatesta kiinnostuneet opiskelijat, alumnit ja opiskelijahenkiset ihmiset.

Honbun treeneissä yhdistellään montaa kamppailulajia ja tyylisuuntaa. Tavoitteena on, että treenaaja kasvaa sekä fyysisesti että henkisesti hyväksi kamppailijaksi. Perinteitä ammennetaan itsepuolustuspainotteisesta Koryu uchinadi -karatetyylisuunnasta.

Honbu välittää treenaajiensa turvallisuudesta. Pandemiatilanne on otettu treeneissä huomioon, lue lisää Honbun koronatoimista täältä. Pitkän tauon jälkeen tervetuloa treeneihin!

"Karatea, kamppailua, hikeä ja hauskanpitoa. Löydä itsesi ja uusia ystäviä!"

Harjoitukset ti 7.9. alkaen

  • TI klo 18:30-20 Kruununhaan yläaste

  • KE klo 19-20:30 Kaisaniemen ala-aste

  • PE klo 18:45-20:15 Unisport Kluuvi K4

Ja muista ilmoittautua!

Tällä hetkellä treeneihin on pakollinen ilmoittautuminen ja mahdollisesti myös määrärajoituksia, muista siis IN/OUT ilmoitukset!

Facebook
https://karateblock.blogspot.fi/

Ilmoittaudu: Klikkaa alla olevasta kalenterista treeniä ja käy rekisteröimässä itsesi osallistujaksi.

Karate sopii kaikille, jotka haluavat kehittää kuntoaan, kehonhallintaansa ja kamppailutaitojaan. Tiiviin harjoittelun lisäksi oleellisen osan opiskelijaseuran toimintaa muodostavat erilaiset illanvietot ja leirit. Harjoitussalimme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa, sopivasti luentosalien ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Honbulaisen muistilista:

  1. Tule treeneihin (terveenä)!

  2. Ilmoittaudu etukäteen!

  3. Maksa jäsenmaksu ja treenimaksu!

  4. Muista myös vakuutus!

  5. Pidä hauskaa!

Honbu shop

HUOM 2021-2022 jäsenmaksut julkaistaan shopissa pe 17.9. jälkeen!

Jaa / tulosta tästä peruskurssin juliste!

Share / print the basic course poster!