Uusi Peruskurssi on alkanut!

Tämän vuoden peruskurssi on täynnä, mutta saadaksesi ensimmäisenä tiedot seuraavasta peruskurssista, jätä sähköpostisi viereisellä lomakkeella Honbu Basics -listalle!

Seuraamme koronaohjeistuksia & viestimme muutoksista Facebookin, Instagramin, sähköpostilistojen ja näiden kotisivujen kautta.

NEW BASIC COURSE has begun!

The registration for this Autumn's basic course has ended! To be the first oen to receive information on the next basic course, leave your email with us with the form below/on the right.

We follow
official Finnish COVID-19 safety instructions and will notify on any changes* on Facebook, on Instagram, via the mailing lists and here. This year all our training sessions have a mandatory registration and a participant limit, so be sure to reserve your spot!

Opiskelijakaratea hyvässä seurassa!

Karateseura Honbu on karateseura, johon ovat tervetulleita harjoittelemaan kaikki karatesta kiinnostuneet opiskelijat, alumnit ja opiskelijahenkiset ihmiset.

Honbun treeneissä yhdistellään montaa kamppailulajia ja tyylisuuntaa. Tavoitteena on, että treenaaja kasvaa sekä fyysisesti että henkisesti hyväksi kamppailijaksi. Perinteitä ammennetaan itsepuolustuspainotteisesta Koryu uchinadi -karatetyylisuunnasta.

Honbu välittää treenaajiensa turvallisuudesta. Pandemiatilanne on otettu treeneissä huomioon, lue lisää Honbun koronatoimista täältä. Pitkän tauon jälkeen tervetuloa treeneihin 7.9. vanhat honbulaiset ja uudet peruskurssilaiset 5.10.2021 alkaen!

"Karatea, kamppailua, hikeä ja hauskanpitoa. Löydä itsesi ja uusia ystäviä!"

Harjoitukset ti 7.9. alkaen

  • TI klo 18:30-20 Kruununhaan yläaste

  • KE klo 19-20:30 Kaisaniemen ala-aste

  • PE klo 18:45-20:15 Unisport Kluuvi K4

Ja muista ilmoittautua!

Tällä hetkellä treeneihin on pakollinen ilmoittautuminen ja mahdollisesti myös määrärajoituksia, muista siis IN/OUT ilmoitukset!

Facebook
https://karateblock.blogspot.fi/

Ilmoittaudu: Klikkaa alla olevasta kalenterista treeniä ja käy rekisteröimässä itsesi osallistujaksi.

Karate sopii kaikille, jotka haluavat kehittää kuntoaan, kehonhallintaansa ja kamppailutaitojaan. Tiiviin harjoittelun lisäksi oleellisen osan opiskelijaseuran toimintaa muodostavat erilaiset illanvietot ja leirit. Harjoitussalimme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa, sopivasti luentosalien ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Honbulaisen muistilista:

  1. Tule treeneihin (terveenä)!

  2. Ilmoittaudu etukäteen!

  3. Maksa jäsenmaksu ja treenimaksu!

  4. Muista myös vakuutus!

  5. Pidä hauskaa!

Honbu shop

HUOM 2021-2022 jäsenmaksut julkaistaan shopissa pe 17.9. jälkeen!

Jaa / tulosta tästä peruskurssin juliste!

Share / print the basic course poster!

Honbu_Peruskurssi_Lokakuu_2021_ti-ke_Tervetuloa.pdf
Honbu_BasicCourse_October_2021_tue-wed_Welcome.pdf