Jäsenyys

Tervetuloa karateseura Honbuun!

Suurin osa Honbun jäsenistä on nykyisiä tai entisiä opiskelijoita pääkaupunkiseudun korkeakouluista. Kutsumme seuraamme "akateemiseksi karateseuraksi" paitsi yliopistoyhteyksien mutta myös tutkivan ja jatkuvasti karatetaitoja ja tietoja kehittävän asenteemme vuoksi. Honbun virallinen tyylisuunta on Koryu Uchinadi, joka lähtökohdiltaan on myös vanhoja tekniikoita analysoiva ja niiden sovellutuksia nykypäivään ja itsepuolustukseen yhdistävä. Honbun treenit ohjaa hyvin kokeneista honbulaisista koostuva ohjaajisto, jolloin treenaaminen on monipuolista ja tarjoaa useamman eri näkökulman karaten harrastamiseen läpi elämän.

Honbu on voittoa tavoittelematon yhdistys ja sen toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen: ohjaajat, hallitus ja aktiivit eivät saa palkaksi muuta kuin hyvän mielen (no okei ohjaajat ja hallitus saa kerran vuodessa subventoidun illallisen, kannattaa siis tulla mukaan hallitukseen!). Jäsenmaksut ja treenimaksut käytetään siis suoraan salivuokriin, pakollisiin maksuihin ja yhteisten varusteiden hankintaan. Mahdollisuuksien mukaan seura tukee opiskelijoita järjestettävien leirien osallistumismaksuissa.

Järjestämme alkeiskurssin kerran vuodessa (normaalisti) syyskuusta alkaen ja mahdollisesti myös toisen tammi/helmikuussa.

Liittyminen jäseneksi

Honbun jäseneksi liityt ilmaantumalla treeneihin ja maksamalla seuran jäsenmaksun. Honbussa harjoittelu ei edellytä yliopiston liikuntamaksua! Harjoittelu Honbussa edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Emme valitettavasti voi hyväksyä alaikäisiä jäseniä seuraamme.

Peruskurssi: (2022 intensiivikurssin maksu sisältää jäsenmaksun ja kurssimaksun) Yleensä erillistä kurssimaksua ei ole mutta kurssilla harjoittelu edellyttää seuran jäsenyyttä. Honbun jäseneksi liitytään maksamalla seuran jäsenmaksu.

Honbun jäsenmaksu lukuvuodelle 2021-2022 vahvistettiin vuosikokouksessa

Jäsenmaksu maksetaan Honbun Holvi-kaupassa osoitteessa: 

https://holvi.com/shop/karateseura-honbu/ 

Vihreästä vyöstä ylöspäin maksetaan myös 10e IRKRS-jäsenmaksu, maksa tämä samassa maksutapahtumassa niin kulut menevät vain kerran. HUOM Syksyllä 2020 IRKRS-maksu sisältyy jäsenmaksuun. 

Lisäksi suosittelemme Suomen karateliiton lisenssiä (10€) ja vakuutusta, jonka hinta on 40€ peruskurssilaiselle (voimassa 6 kk ostopäivästä) ja 136€ vuodessa aktiiviharrastajalle (hinnat vuodelle 2022). Huomioithan, että tavalliset tapaturmavakuutukset eivät kata kamppailulajeja.

Sähköpostilista

Tiedotus Honbussa tapahtuu pääasiassa sähköpostilistan kautta. Listalle on helppo liittyä. Jos sinulla on Google-tili, voit käyttää oheista lomaketta:

Liity sähköpostilistalle Google Groupsissa  

Jos liittyminen ei onnistu, ota yhteyttä hallitukseen.

Lista on tarkoitettu honbulaisten keskinäiseen yhteydenpitoon seuratoimintaan ja karateen liittyen. Listalaiset voivat lähettää postia listalle osoitteella honbu-posti [ät] honbu.fi

Honbulaisia Hanshi Patrick McCarthyn leiriltä toukokuussa 2012