Jäsenyys

Akateeminen karateseura

Suurin osa Honbun jäsenistä on nykyisiä tai entisiä opiskelijoita pääkaupunkiseudun korkeakouluista.

Liittyminen jäseneksi

Honbun jäseneksi liityt ilmaantumalla treeneihin ja maksamalla seuran jäsenmaksun. Honbussa harjoittelu ei edellytä yliopiston liikuntamaksua! Harjoittelu Honbussa edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Emme valitettavasti voi hyväksyä alaikäisiä jäseniä seuraamme.

Peruskurssi: Erillistä kurssimaksua ei ole mutta kurssilla harjoittelu edellyttää seuran jäsenyyttä. Honbun jäseneksi liitytään maksamalla seuran jäsenmaksu.

Honbun jäsenmaksu lukuvuodelle 2020-2021 vahvistettiin vuosikokouksessa

    • Jäsenmaksu: 50 €/vuosi

    • Syyskauden treenimaksu 50 €

    • Huomaa että jäsen- tai treenimaksua ei voida palauttaa koronatilanteen estäessä treenien järjestämisen (joudumme maksamaan tilavuokria joka tapauksessa).

    • Mikäli jäsenmaksu tuottaa ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä hallitukseen ja katsotaan, mikä olisi sopiva ratkaisu.

Jäsenmaksu maksetaan Honbun Holvi-kaupassa osoitteessa:

https://holvi.com/shop/karateseura-honbu/

Vihreästä vyöstä ylöspäin maksetaan myös 10e IRKRS-jäsenmaksu, maksa tämä samassa maksutapahtumassa niin kulut menevät vain kerran. HUOM Syksyllä 2020 IRKRS-maksu sisältyy jäsenmaksuun.

Lisäksi suosittelemme Suomen karateliiton lisenssiä ja vakuutusta, jonka hinta on 5€+10€ peruskurssilaiselle ja reilun satasen vuodessa aktiiviharrastajalle. Huomioithan, että tavalliset tapaturmavakuutukset eivät kata kamppailulajeja.

Kaikkien harjoittelijoiden on täytettävä jäsenmaksun yhteydessä jäsentietolomake!

Sähköpostilista

Tiedotus Honbussa tapahtuu pääasiassa sähköpostilistan kautta. Listalle on helppo liittyä. Jos sinulla on Google-tili, voit käyttää oheista lomaketta:

Voit myös toimia näin: Lähetä sähköposti osoitteeseen majordomo[ät]helsinki.fi. Otsikkoa ei tarvita mutta viestin tekstiksi tulee kirjoittaa:

subscribe honbu-posti oma.osoite[ät]helsinki.fi.

Listalta poistutaan lähettämällä samaan osoitteeseen viesti unsubscribe honbu-posti oma.osoite[ät]helsinki.fi.

Jos liittyminen ei onnistu, ota yhteyttä hallitukseen.

Lista on tarkoitettu honbulaisten keskinäiseen yhteydenpitoon seuratoimintaan ja karateen liittyen. Listalaisille tarkoitettu posti lähetetään osoitteeseen honbu-posti[ät]helsinki.fi. Viestien lähettäminen on rajoitettu vain listalla oleville roskapostin vähentämisen vuoksi.

Vyökokeet

Lisäksi vyökokeissa peritään pieni osallistumismaksu. IRKRS-jäsenyys on pakollinen vyökokeisiin osallistuvilta vihreästä vyöstä alkaen.

Honbulaisia Hanshi Patrick McCarthyn leiriltä toukokuussa 2012