Vuoden 2017 palkinnot jaettu! Honbun henki: Julia Kylmälä & Karate kid: Maija Butters

Post date: May 22, 2017 1:13:17 PM

Honbu jakaa vuosittain kaksi kiertopalkintoa: Honbun hengen ja Karate kidin.

Honbun henki luovutetaan tunnustuksena ja kannustuksena sellaiselle karatekalle, joka on menneen vuoden aikana ansiokkaasti itse huokunut sekä aktiivisesti edistänyt Honbun henkeä. Eli treenannut ja juhlinut. Valinnassa suositaan tuoreita seuran jäseniä, jotka ovat omaksuneet Honbun hengen lyhyessä ajassa, mutta kokeneempikin karateka voi toki tämän tunnustuksen saada.

Honbun hengeksi valittiin Julia Kylmälä, joka on menneen vuoden aikana kirjoittanut ahkerasti aloittejoille suunnattua Kiai101-blogia, hoitanut kahdesti tuotetilaukset, ollut ahkera perjantaitreeneissä ja -kaljoilla kävijä ja yleisesti edistänyt Honbun henkeä.

Karate kid -palkinto annetaan vuosittain peruskurssilaiselle, joka on ollut erityisen noheva. Palkinto luovutettiin humanistisen tiedekunnan tohtorikoulutettava Maija Buttersillle. Vuosi sitten Maija ei olisi voinut kuvitellakaan harrastavansa karatea, mutta lyhyessä ajassa siitä on tullut olennainen osa hänen elämäänsä. Kolmen lapsen äidin motivaatio raivata treeneille aikaa joka viikko on ihailtavaa. Hän on myös nostanut esille tärkeitä kysymyksiä, kuten mitä jos ei uskalla lyödä toista naamaan.

Onnittelut kummallekin!